xxxxx

Vi vill köpa din Transportbil

[wpforms id=”1470″]

Så här säger våra kunder

365

Dagar öppet per år

7000

Affärer gjorda

30

engagerade medarbetare
Transportbil

Varför ska du sälja din Transportbil till oss?

Att sälja din transportbil till oss är både tryggt, enkelt och det går snabbt. Du slipper många jobbiga moment till skillnad om du skulle sälja den själv, samt att man inte behöver få besök av okända spekulanter. En enkel och bekväm lösning då man slipper lämna soffan och vi kommer hem till er och hämtar den! Vi är bland de största i landet på transportbilar och våra värderare har en gedigen kunskap om dessa objekt och gör korrekta värderingar utefter marknaden. Gör som tusentals andra och testa oss idag!

Möt våra Supertraders

Robert har en unik bakgrund inom fordonsbranschen och blev utnämnd till Årets Företagare 2017.
Med mer än 4000 fordon sålda till handlare de senaste fem åren har han sällsynt bra koll på både branschen och fordonspriser.

Trader

Robert Moldén

Erik har en lång erfarenhet inom bilbranschen där han har jobbat med både inköp och försäljning av premiumbilar under många år, både internationellt och i Sverige.Erik har bl.a. startat och byggt upp ett av Sveriges största varumärken inom segmentet och sålt tusentals premiumbilar vilket har gett honom en unik och erkänd kunskap om marknaden.

Trader

Erik Cederberg

Anders har varit i bilbranschen i över 10 år. Han har under åren köpt och sålt tusentals bilar. Den långa erfarenheten har medfört en stark kunskap för prissättning och breda nätverk i europa. Innan Amcap jobbade Anders på Oy Sports Car Center Ab som säljdirektör.

Trader

Anders Lassila

Vanliga frågor

Vilka bilar/transportbilar köper ni?

Vi köper primärt fordon som har gått max 12k mil och är 8 år gamla.

När hämtar ni min bil?

Oftast inom 24h eller enligt överenskommelse.

Vad behöver jag för att kunna sälja min bil?

Senaste ägarbeviset (gula delen), eventuell lösenoffert, samtliga nycklar, eventuella vinter/sommarhjul samt servicebok/underlag.

Hur går processen till med ägarbyte och kontaktskrivning?

Ägarbyte sker digitalt vid upphämtning av bil. Kontrakt sker även det digitalt via Scrive vid överenskommen affär.

Hur går det till/ När och hur får jag betalt?

Betalning sker via banköverföring och pengarna finns på kontot vid upphämtning. Vi samarbetar med de vanligaste bankerna för er trygghet!

Vem löser skulden på min bil?

Vi löser skulden/leasingen på bilen i samband med köpet och utbetalning till er.

Nyheter & andra projekt

Sportbilar

Känn dig trygg med att sälja din sportbil till oss, vi har köpt tusentals sportbilar och har kunskaperna som krävs för en trygg & säker affär. Vi köper allt ifrån Ferrari, Lamborghini, Porsche till Aston Martin, Bentley och självklart även BMW M och Mercedes AMG.

Läs mer

Personbilar

Vill du sälja din Volvo, din Mercedes eller kanske din Toyota? Kanske har du en leasingbil på företaget som det är dags att avyttra? Skicka oss ditt regnummer idag! Vi köper gärna alla nyare hybrider, dieselbilar samt bensinbilar från t.ex. BMW, Lexus, Audi mfl.

Läs mer

Husbilar

Husbilsmarknaden skiljer sig enormt från andra fordonsmarknader, så det är viktigt att sälja till nån med både erfarenhet, kunskap och intresse! Vi köper husbilar från de flesta tillverkarna som t.ex. Adria, Dethleffs, Kabe, Hymer, Pilote och många många fler.

Läs mer

Vi planterar ett träd för varje såld bil🌳


4 months
climate positive workforce

3.21t
of carbon reduction

5088
trees in your forest