DIN BIL. VÅR PASSION

AMCAP Trading grundades år 2009 av Robert Moldén. Robert har sålt fler än 4 000 fordon till handlare och har sällsynt bra koll på branschen och fordonspriser. Han blev utnämnd till Årets Företagare 2017.

Under 2019 köpte AMCAP Trading 1700 bilar och hade en omsättning på över 560 miljoner SEK. Vår affärsmodell går ut på att vi köper fordon från privatpersoner och företag runtom i Sverige, som vi därefter säljer vidare till erfarna bilhandlare i Sverige. Expansionen har gått rekordsnabbt och vi har nu expanderat även till Finland. Med hjälp av vårt fantastiska team siktar vi på att köpa 2500 bilar under 2020 och att omsätta över 1 miljard SEK.

om oss

Snabbt, tryggt och enkelt!

Vill du sälja din bil? Har du mottagit ett SMSbud ifrån oss och vill veta mer om hur affären går till?
Nedan förklarar vi hur en typisk affär brukar gå till.
Gör en trygg bilaffär med AMCAP du med!

SMSBUD

Du får ett bud via samtal eller sms för din bil eller båt.

SKICKKONTROLL

Accepterar du vårt bud kommer ytterligare ett sms från oss med kompletterande frågor om fordonets skick, såsom skick på däck, lackskador och servicehistorik.

SKICKBEDÖMNING

Om fordonets beskrivna skick uppfyller förväntningarna från vår sida så swishar vi dig en handpenning à 5000 kronor till ditt konto.

UPPHÄMTNING

Hämtning sker genom att vi bokar in en tid för hämtning och någon av oss på firman tar flyg eller tåg till dig för att kolla på fordonet och slutföra köpet.

BETALNING

Betalning sker företrädesvis genom banköverföring där vi har en betallösning från Nordea som gör att du som säljare ser pengarna på ditt konto direkt. Vi betalar alla fordon på plats och ser ALLTID till att du har pengarna på kontot innan vi får nycklarna.

ÄGARBYTE

Ägarbyte (ej båtar) sker genom att det gula registreringsbeviset fotograferas och skickas till mig via sms – jag registrerar då bilen i datorn via något som heter direktregistrering (läs mer här) och du får tillbaka en printscreen på att ägarbytet är gjort. Transportstyrelsen uppdaterar sitt register måndagar till torsdagar vid 19.30-tiden – ägarbyten under helger kommer därför inte att synas förrän på måndag kväll.

KVITTENS

Kvitto skrivs och affären är därmed avslutad.

Tack på förhand!

vad våra kunder säger om oss